top of page

Naše usluge za digitalni marketing, poslovanje s nekretninama i pokretninama te Property Consulting

Povećajte kreativnost i produktivnost te se predstavite što većem broju klijenata
 

Hallway Arch
stock-113.jpg
Living Room
stan_tlocrt_edited.jpg
VR Headset

3D virtualne šetnje

Interaktivne virtualne šetnje korisne su za prezentaciju svih vrsta prostora. Namijenjene su svima koji žele poboljšati svoje poslovanje. Detalji koji su Vam bitni mogu se dodatno istaknuti i naglasiti uvrštenim medijima.

360° foto panorama

360° panorame izvrstan su marketinški alat kojim se na inovativan i interaktivan način privlače novi klijenti. Koriste se za prezentaciju destinacija, eksterijera i interijera te svih sadržaja povezanih s njima.

Fotografije i video  visoke rezolucije

Kvalitetna fotografija je presudna za pobuđivanje pažnje i slanje poruke. Na društvenim mrežama, booking servisima i općenito na internet stranicama one su najvažniji dio sadržaja koji se dijeli.

3D i 2D planovi s jasnim dimenzijama

Korištenjem naše tehnologije za virtualne šetnje i panorame dobivate uslugu 'sve u jednom'. Pored promocije prostora sa svim detaljima, moguće je izraditi 3D i 2D planove sa jasnim prikazom svih dimenzija koje želite uvrstiti. 

A da bi stvar bila bolja - sve je moguće lako i brzo izvesti u AutoCAD.

VR - Virtualna stvarnost

Virtualne šetnje koje radimo za Vas je moguće prebaciti u sve popularne formate. Prednost Vašeg poslovanja je omogućiti pregled Vašeg objekta korisnicima koji se koriste tehnologijom virtualne stvarnosti.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 by 4DFuture Rijeka - Providing more value for You

bottom of page